profiel

admin HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

agenda
  twitter

  Kruimeltjes van aandachtige betrokkenheid: ‘Ze overrompelt me enigszins met haar waterval aan enthousiasme en vriendelijkheid’ nivoz.nl/nl/kruimeltjes…

  Ongeveer 6 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via Hootsuite Inc.

  facebook
  Bloggen

  Op het NIVOZ-platform hetkind staan inmiddels meer dan 5000 artikelen, afkomstig van meer dan 500 auteurs. Een groot aantal deelt zijn/haar verhalen/artikelen met grote regelmaat, een enkeling schrijft exclusief voor dit platform. De blogs worden door een groeiend aantal bezoekers gelezen. Dagelijks trekt de site bijna 3000 views. Er zijn artikelen die 20.000 keer worden gelezen.

  Heeft u zelf een tekstuele bijdrage of wilt u verhalen delen over uw eigen praktijk, dan kunt u ons bereiken via  redactie@hetkind.org
  Annonay Andersson en Joyce van den Bogaard zijn het eerste aanspreekpunt en nemen contact met u op. U kunt ze ook per mail bereiken:

  Mailen
  j.vandenbogaard@hetkind.org
  a.andersson@hetkind.org

  Bellen
  Dat kan met stichting NIVOZ in Driebergen – waar de redactie is gehuisvest. Vraagt u dan naar een van ons (0343-556750).

  Richtlijnen voor blogs

  Bent u een ouder, een leraar, een schoolleider en/of een bestuurder of anderszins betrokken bij onderwijs en opvoeding,  dan zijn we nieuwsgierig naar uw verhaal. Hier staan de richtlijnen beschreven voor een blog/artikel dat past op dit platform hetkind. Mocht u twijfelen of u blog geschikt is, neem gerust contact met ons op.

  Bloggerscollectief

  Er is een groep schrijvende leraren en docenten, schoolleiders en andere onderwijsbetrokkenen die regelmatig blogs instuurt. De redactie van stichting NIVOZ heeft ze uitgenodigd om in een bloggerscollectief met elkaar in gesprek te gaan over hun bijdrage, over hun ontwikkeling en over het overkoepelende jaarthema ‘Volwassenheid’ dat in zeven NIVOZ-Onderwijsavonden en in Masterclasses vanuit verschillende perspectieven wordt onderzocht. Klik hier voor de mensen die tot het collectief  horen.

  Interesse
  Heb je zelf interesse om je aan te sluiten bij dit collectief? Neem dan contact op met Geert Bors, begeleider: g.bors@hetkind.org

   

  Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie