profiel

admin HetKind


admin

Meer weten over deze pagina of dit onderwerp? Stuur een e-mail naar: redactie@hetkind.org

agenda
  twitter

  Kruimeltjes van aandachtige betrokkenheid: ‘Ze overrompelt me enigszins met haar waterval aan enthousiasme en vriendelijkheid’ nivoz.nl/nl/kruimeltjes…

  Ongeveer 4 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via Hootsuite Inc.

  facebook
  E-books

  Stichting NIVOZ stelt dit schooljaar een aantal e-books samen n.a.v. een verkenning van het begrip Volwassenheid, ons jaarthema. We denken dat een dergelijk onderzoek behulpzaam kan zijn voor het pedagogisch handelen, dan wel voor de pedagogische opdracht die je als leraar, schoolleider of onderwijsbegeleider draagt en uitvoert. De gehele reeks is gratis te downloaden.

  .

  E-book 5

  In de maand maart verkenden we dit begrip vanuit een filosofisch-ethisch perspectief. U kunt dit vijfde e-book downloaden vanaf woensdag 4 april. In het e-book (64 pagina’s) vindt u selectie van verhalen, blogs en artikelen die rondom het deelthema zijn geschreven. . Als u uw naam en e-mail invult, sturen we u het boek in PDF-versie toe.

   

  E-book 5

  E-book 4

  In de maand januari en februari verkenden we het begrip volwassenheid vanuit een filosofisch-ethisch perspectief. U kunt dit vierde e-book gratis downloaden: Bildung, wat betekent dit voor jouw praktijk?

  In het e-book (64 pagina’s) vindt u selectie van verhalen, blogs en artikelen die rondom het deelthema zijn geschreven. Als u uw naam en e-mail invult, sturen we u het boek in PDF-versie toe.

  E-book 3

  In de maand november en december verkenden we dit begrip vanuit een maatschappelijk perspectief. U kunt dit derde e-book downloaden vanaf vrijdag 8 december: In wat voor wereld wil jíj leven? 

  In het e-book (60 pagina’s) vindt u selectie van verhalen, blogs en artikelen die rondom het deelthema zijn geschreven. Als u uw naam en e-mail invult, sturen we u het boek in PDF-versie toe.

  E-book 2

  In de maand oktober verkenden we het begrip Volwassenheid vanuit een democratisch  perspectief.  Ook dit tweede e-book kunt u gratis downloaden: Wat betekent het om ‘vrij-te’zijn’? Als u uw naam en e-mail invult, sturen we u het boek in PDF-versie toe.

  E-book 1

  Ook het eerste e-book is nog te verkrijgen. Daarin verkenden we volwassenheid vanuit een spiritueel perspectief.

  NIVOZ houdt u graag op de hoogte van publicaties, activiteiten rondom hetzelfde thema. Met uw e-mailadres is dat mogelijk.

   

   

  Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie