profiel

Rob van der Poel


robvanderpoel
Bekijk mijn profiel

agenda
  twitter

  Rikie van Blijswijk bespreekt het nieuwe boek van Alexandra van der Hilst, "Choreografisch creëren als strategie" met een voorbeeld van de betekenis ervan voor een schoolteam. @deleerschool nivoz.nl/nl/boek-choreo… pic.twitter.com/wPcNizMVat

  Gisteren op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via Twitter Web App

  facebook
  Bloggen voor hetkind

  24 september 2015

  robvanderpoel

  Geplaatst in:

  Op hetkind.org staan inmiddels bijna 4000 artikelen, afkomstig van inmiddels meer dan 500 auteurs. Een groot aantal deelt zijn/haar blogs met grote regelmaat, een enkeling schrijft exclusief voor hetkind. De blogs worden door een groeiend aantal bezoekers gelezen. Dagelijks trekt de site bijna 5000 views. Er zijn artikelen die 20.000 keer worden gelezen.

  Heeft u zelf een tekstuele bijdrage of wilt u verhalen delen over uw eigen praktijk, dan kunt u ons (het kernteam) bereiken via  redactie@hetkind.org  Annonay Andersson, Joyce van den Bogaard en Rob van der Poel behandelen zijn het eerste aanspreekpunt en nemen contact met u op. U kunt ze ook per mail bereiken:

  j.vandenbogaard@hetkind.org
  a.andersson@hetkind.org
  r.vanderpoel@hetkind.org

  Bellen kan ook met het NIVOZ – waar de redactie is gehuisvest. Vraagt u dan naar een van ons. (0343-556750).

  Richtlijnen voor blogs

  Hier staan binnenkort de richtlijnen beschreven voor een blog dat past op ons platform, hetkind. Mocht u twijfelen of uw blog geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. Bent u een ouder, een leraar, een schoolleider en/of een bestuurder of anderszins betrokken bij onderwijs en opvoeding,  dan zijn we nieuwsgierig naar uw verhaal!

   

   

   

  Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie