profiel

Geert Kelchtermans


Geert-Kelchtermans
Bekijk mijn profiel

agenda
  twitter

  'Max hij blokkeert als hij denkt dat hij het juiste antwoord niet weet. Over school praat hij liever niet.' Orthopedagoog Nickey Smits leert Max op 6-jarige leeftijd kennen op het moment dat het niet zo goed met hem gaat. nivoz.nl/nl/misschien-b… pic.twitter.com/hhnRLGuSwR

  Ongeveer 2 uur geleden op NIVOZ-platform hetkind's Twitter via Hootsuite Inc.

  facebook
  Kelchtermans: ‘Goed leraarschap en kwetsbaarheid lijkt vreemde combinatie’

  5 oktober 2012

  Geert-Kelchtermans

  Geplaatst in: Opvoeding, Moreel Kompas,

  Goed leraarschap en kwetsbaarheid: het lijkt een vreemde combinatie. Een ouderwets woord als ‘deugd’ in tegenstelling tot het meer modieuze ‘competentie’- denken zal allicht ook tot gefrons leiden. En dat alles in verhaalvorm. Wat voor goeds moet daarvan komen? Als onderdeel van de leergang ‘Pedagogische Tact’ van het NIVOZ  hield prof.dr. Geert Kelchtermans in 2012 een gastcollege.  Hij is verbonden aan het Centrum voor onderwijsbeleid- en vernieuwing, van de KU in Leuven. De presentatie bij zijn lezing is bijgesloten.

   

  Vervolg lezing van Geert Kelchtermans

  presentatie bij deze lezing

  Geert Kelchtermans, Centrum voor onderwijsbeleid- en vernieuwing- K.U. Leuven

  Om u beter van dienst te zijn, maakt hetkind.org gebruik van cookies » Meer informatie